Årets Sportsnavn er ikke Tange eller Dufour

17-12-2018 12:58

Både Stinna Tange og Cathrine Dufour var blandt de 15 kandidater til den fornemme pris som Årets Sportsnavn 2018. Kandidatlisten er nu indskrænket til tre atleter og her er hverken Stinna eller Cathrine med

Copyright Ridehesten.com
Stinna Tange Kastrup og Cathrine Dufour til Sport 2016, hvor de hver en pris. Stinna Tange vandt Kulturministerens Handicap Pris og Cathrine Dufour vandt Bestsellers Olympiske Håb.

For 19. år i træk inviterer DR den 5. januar 2019 hele Danmark inden for i Jyske Bank Boxen i Herning for at hylde de mange idrætsfolk, der har været med til at gøre 2018 til endnu et stort og mindeværdigt sportsår. 

En af de helt store priser er Jyllands-Posten og DIFs Årets Sportsnavn, hvor de nominerede er de allerypperste danske sportsstjerner - på tværs af sportsgrene. For knapt en måned siden blev kandidaterne offentliggjort og her var både pararytter Stinna Tange og dressurytter Cathrine Dufour nomineret grundet deres fornemme præstationer gennem året. 

De 15 nominerede er nu blevet indskrænket til tre atleter og her er hverken Tange eller Dufour desværre i blandt. I stedet bliver det enten fodboldspilleren Pernille Harder, tennisspilleren Caroline Wozniacki eller cykelrytteren Michael Valgren som bliver Årets Sportsnavn.

Netop Stinna Tange og Cathrine Dufour har de sidste par år promoveret ridesporten på aller bedste vis, da Stinna sidste år vandt Kulturministerens Handicap Pris og Cathrine vandt Bestsellers Olympiske Håb. 

Håbet for en pris lever dog endnu, da Stinna er nomineret til Intet er umuligt-prisen, som er en ny pris der hædrer opnåelsen af det umulige og den gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt for at nå et stort resultat.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner