Årslev/Sdr. Nærå Rideklub vinder Dressurens Venner Cup

23-08-2020 12:54

Marie Helene Rigård Rohleder

Finalen i Dressurens Venner Cup er netop afgjort hos Hovgaard Rideklub i dag, og det blev Årslev/ Sdr. Nærå Rideklub, som red sig til en flot sejr

Nyheden fortsætter efter annoncen

Årslev/ Sdr. Nærå Rideklub vinder finalen i Dressurens Venner Cup med samlet 412.804 point. 

– Det er en kæmpe sejr for os at vinde finalen. Vi har det mega godt og er meget glade og tilfredse allesammen, fortæller Regitse Rubæk fra holdet fra Årslev/ Sdr. Nærå Rideklub. 

– Alle fire piger fra holdet træner ved Lene Ejby Christiansen fra OL Hestecenter. Lene har også været med og bakket os op hele weekenden. Uden hendes undervisning havde vi ikke kunnet stå her i dag, fortæller Regitse Rubæk på vegne af hele holdet. 

Holdet består af:

  • Pernille Lund Jacobsen og Halgårds Veniq e. Blue Hors Zack/ Crelido (opdr. Leif Thirstrup).
  • Josefine Barslund og Falcao e. Fürst Romancier/ Welt Hit II (opdr. Kristen Kildegård)
  • Regitse Rubæk og Lillemarkens Afbriant e. Blue Hors Romanov/ Aktuell (opdr. Villy Andreasen)
  • Signe Willum Therkildsen og La Cur Rud e. Sunny-boy/ Michellino (opdr. Jimmi Hansen)

Alle fire piger har kendt hinanden og redet sammen i mange år, men det er første gang, at de deltager i Dressurens Venner Cup. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været en rigtig god oplevelse at være med i Dressurens Venner Cup. Klubberne har haft helt styr på setuppet og banerne. Vi er glade for at kunne konkurrere sammen som et hold. Det styrker fællesskabet blandt os ryttere og vores træner, og nu glæder vi os bare til, at vi skal ud og fejre det i aften, fortæller holdet fra Årslev/ Sdr. Nærå Rideklub. 

Dressurens Venner Cup er en klubholddressurkonkurrence, der afvikles over 6 kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Kvalifikationsklasserne udskrives i LA2-A og afvikles ved C-stævner.

Andenpladsen i turneringen gik til Rideklubben Hadsund med samlet 410.387 point, og tredjepladsen blev redet hjem af Ertebjergaard Sportsrideklub med 406.825 point. 

Se hele resultatet her. 

Ridehesten har en fotograf til stede hele søndag på Hovgaard Rideklub. Se billederne på hjemmesiden i næste uge. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen