Auktion: Så er en spændende kollektion klar (video)

07-08-2020 17:22

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblod er klar til at afvikle deres anden streaming-auktion i samarbejde med Blue Hors, og kollektionen byder på 19 interessante føl med præstationsstærke afstamninger

I juni afviklede Dansk Varmblod deres første online streaming-auktion i samarbejde med Blue Hors, og det blev en stor succes med bydere fra hele verden. Nu er kollektionen klar til endnu en auktion med samme afviklingsform, og der er ingen tvivl om, at det er 19 interessante føl der bliver udbudt på denne auktion. 

Kollektionen er allerede online og i blandt de fine spring- og dressurføl finder man flere føl, som er blevet kåret til årets føl i de forskellige regioner. Alt i alt er det 19 føl med topafstamninger, som alle er interessante bud hvis man er på udkig efter en fremtidig stjerne, hvad enten det er til en fremtid på dressur- eller springbanen. 

Copyright Ridehesten.com
Katalog nr. 9 Søndervangs Canter e. Cabachon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Sådan afvikles auktionen
Ligesom den forrige auktion starter auktionen med, at man kan afgive bud online via Dansk Varmblods auktionsside. Det kan man allerede fra på torsdag den 13. august kl. 17.00. 

Her har man altså mulighed for at afgive bud på forhånd inden føllene kommer under hammeren ved en streaming-auktion i hallen hos Blue Hors søndag den 16. august kl. 15.00. Her er det muligt at byde online, på telefonen eller som fremmødt i hallen, hvor der vil blive åbnet for et begrænset antal publikum.

Præstationsstærke afstamninger
Auktionen byder på fire springføl og femten dressurføl, og fælles for dem alle er, at de er ud af præstationsstærke og interessante afstamninger. Faderhingstene til springføllene er Cabachon, Dallas VDL, Ci Ci Senjor Ask og Arezzo VDL, mens listen af faderhingste på dressursiden byder på følgende hingste: Damon Hill, Rock For Me, Imposantos, Viva Gold, Vitalis, Blue Hors Kingston, Hesselhøj Donkey Boy, Secret, Blue Hors Fifty Cent, Fürstenball, For Romance I, Blue Hors Zackerey, Rock Forever I og Springbank II VH.

Se hele kollektionen her, og traileren for auktionen i videoen nedenfor.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev