Beriderelevernes DM i springning flyttet til Brande

16-05-2018 11:43

Efter flere år med uofficielt DM i spring for beriderelever på Mors har Brande Sportsrideklub nu fået muligheden for at være vært for denne event sammen med deres store udendørs distriksstævne

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sidste weekend i maj byder Brande Sportsrideklub velkommen til stævne i deres naturskønne udendørs arealer med springning og dressur for både hest og pony. Dette sker på helt nyrenoveret dressurbaner og springopvarmningsbane.

Derudover der bliver lagt lidt sand i bunden af den fine græsbane for, at den skal fungere optimalt under stævnet, hvor der bliver afviklet springning med klasser fra LC til MB i tre dage med baner bygget af A- banedesigner Rasmus Rise.

Klubben har via sponsorer fået mulighed for at give ærespræmier til vinderen i alle klasser, og i DM klassen vil der være præmier og forhøjet doteringer til de tre første placeret. Der vil ligeledes være mulighed for opstaldning under stævnet til billige priser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derved håber klubben at gøre stævnet og ikke mindst DM-klassen attraktiv for ryttere således, at det bliver nogle spændende klasser med mange starter og mulighed for landets kommende beridere at mødes til nogle hyggelige dage og dyste mod hinanden.

Med springrytter Kim Christer Andersen i spidsen som berider og daglig leder for Brande Sportsrideklub har klubben de seneste år med stor succes afholdt flere distriksstævner i både spring og dressur. Dertil er også et årligt regionsstævne, der som noget nyt i år vil blive afholdt udendørs i august for at gøre nytte af de fine udendørs arealer og mulighed for at afvikle dressur på to baner.

Klubben påregner at afvikle stævnet såfremt der ikke opstår en ny situation mht Herpes virus. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen