Camilla Stubberup vinder DM for beriderelever

25-08-2019 17:19

Camilla Lærke Stubberup vinder uofficielt DM for beriderelever, der denne weekend blev afviklet på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Camilla Lærke Stubberup og Let´s Walk
Nyheden fortsætter efter annoncen

Under blændende sol dansede dressurekvipagerne under beriderelevernes uofficielle DM. Mesterskabet blev afviklet over to dage, hvor Flot dressur er blevet vist. De 24 beriderelever i dag har kæmpet om DM-titlen i klasserne LA4, MB2 og MA2.

Sikker sejr til Camilla
Der var skarp konkurrence blandt beridereleverne, og ekvipagerne skulle kæmpe om pointene, hvis sejren skulle i hus. Det gjorde Camilla Lærke Stubberup og Let´s Walk e. L´ESPOIR/Leuthen I (opdr. Bjarne Holm Rasmussen), der red sejren i hus ved både at vinde i fredagens MB1, og dagens MB2. Ekvipagen leverede et flot program, hvor blandt andet den frie galop skal fremhæves.  

Camilla Lærke Stubberup er 4-års beriderelev fra Kolding Rideklub, med læremester Finn Kryhlmann Hansen.

Jeg havde mit bedte ridt til dato, hun har ved med mig hele vejen, og det hele gik som det skulle. Hun gav som sædvanligt en mega fed tur inde på banen, fortæller Camilla Stubberup til Ridehesten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Camilla Stubberup har i det hele taget været en travl kvinde i dag, ikke nok med at vinde det uofficielle DM for beriderelever i dressur, så snuppede hun også tredjepladsen med hesten Lillestarupshøjs Ascari e. Bøgegårdens Apollo/Crelido (Vivi&Adolf Hansen) i det uofficielle DM for beriderelever i springning. Og hastig var hun videre til næste stævneplads i Tørring, hvor hun vandt D 10 mesterskab for hold på en helt tredje hest.

Ditte Stærk Just på Ria-Rosenwind e. Michellino/World Cup II red sig ind på andenpladsen i den samlede stilling med 70,727 % efter et flot ridt. Ditte Stærk Just er fra Grinsted Rideklub.

Jacqueline Dupont fra Sportsrideklubben Aalborg og  hesten Don Djonson e. Uno Don Diablo/Willemoes (opdr. Rikke Andreasen) tog tredjepladsen med 69,964%

Se det samlede resultat HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen