Cathrine Dufour på springbanen i Stockholm

30-11-2019 06:30

Camilla Tiefensee Schrøder

Fredag aften var feststemningen i top på Friends Arena, da Cathrine Dufour og tre andre dressurryttere blev udfordret på springbanen i Knockout mix med svenske springryttere. Se her, hvordan det gik...

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour var en tur på springbanen i Stockholm i aftes. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour og hendes tre dressurkolleger, Helen Langenhanenberg, Michelle Hagman Hassig og Linda Dolk, kom på uvant territorium, da de fredag aften deltog i Knockout Mix ved Sweden International Horseshow. Her skulle de på tomandshold med hver deres springrytter springe en bane på tid under hujen og tilråb fra publikum.

Den danske dressurrytter, som blev teamet op med Malin Baryard-Johnson, leverede en hæderlig runde på hesten Kaiser K, men de var ikke hurtige nok til at vinde klassen. Sejren gik i stedet til springrytteren Alexander Zetterman og den svenske U25-dressurrytter Lina Dolk.

Det er ikke første gang, Cathrine Dufour deltager i Knockout Mix-klassen. I 2016 var hun på hold med Peder Fredricson, og dengang vandt hun endda 9000 euro i udfordringen.

I dag kommer der mere seriøse boller på suppen ved stævnet, hvor Cathrine Dufour deltager i Saab Top 10 fra kl. 11.10. Hendes starttid med Atterupgaards Cassidy er 12.40.

Se start- og resultatlisterne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et klip fra Cathrine Dufours tur på springbanen kan ses på hendes Instagram

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen