Datoer klar for Danmarks Cup 2022

16-02-2022 10:08

Christine Krogh Frausing
Skribent

Nu er datoerne for Danmarks Cup 2022 på plads, og cuppen som ellers har været afholdt ved Kallehavegaard i mange år, får nu en ny base, og skal i år afholdes ved Silkeborg Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Freja Høyer Pedersen og Hamtaro. Foto: ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmarks Cup, der førhen blev afholdt hos Kallahavegaard igennem mange år, har nu fået ny arrangør, og skal fremadrettet afholdes hos Silkeborg Rideklub.

– I over 20 år har vi holdt Jysk Rideuge, et af Danmarks største C-stævner, så vi var ikke i tvivl om, at vi kunne løfte denne opgave, da Danmarks Cup kom i udbud. Vi er også gået i gang med at anlægge ny fiberbane, så rytterne har de bedst mulige faciliteter under stævnet. Generelt elsker vi bare at afvikle stævner, og vi har et indtryk af, at rytterne godt kan lide at være her, fortæller stævneansvarlig ve dSilkeborg Rideklub, Helle Knob.

Nu er datoerne stævnerne for både pony og hest endelig på plads, og ser således ud:

21.-24. juli: Danmarks Cup for hest.

Nyheden fortsætter efter annoncen

2.-4. september: Danmarks Cup for pony.

Som nogen måske bemærker, afholdes hestenes Danmarks Cup i uge 29, altså samme uge som Jysk Rideuge, der også arrangeres af Silkeborg Rideklub. Dette er et forsøg på at tiltrække lidt flere ryttere til Danmarks Cup for heste, da det de sidste år har været lidt svært at trække starter til netop det stævne. 

Ponystævnet plejer dog have starter nok i sig selv, og er derfor lagt alene efter sommeren.

Stævneterminerne er derfor allerede på GO!, og inden længe er det muligt at tilmelde sig stævnerne.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen