Deltag i Ridehestens julekalender

02-12-2023 10:03

Trine Askjær-Jørgensen

Nu går vi for alvor ind i den søde juletid, og i den forbindelse er vi hos Ridehesten selvfølgelig klar med en julekalender på vores sociale medier. Så gå ikke glip af chancen for at vinde flotte præmier til dig og din hest i december

Copyright Ridehesten.com

I morgen er det den første søndag i advent, og dermed tager vi hul på Ridehestens julekalender på sociale medier. Som tidligere år har vi selvfølgelig fundet lækre præmier frem til dig og din hest, som du har mulighed for at vinde, hvis du deltager i konkurrencerne. Så sørg for at være klar, når det i morgen går løs for første gang.

Du finder konkurrencerne om de flotte præmier på Ridehestens Facebook- og Instagramsider, og du er meget velkommen til at deltage begge steder. På den måde øger du bare dine chancer for at vinde.

Der trækkes én vinder af hver præmie, og du deltager ved at like og kommentere opslaget. Men bare rolig vilkårene, hvornår vinderne trækkes m.m. fremgår selvfølgelig af opslagene.

Tjek vores profiler ud: Vi hedder Ridehesten på Facebook og Ridehestencom på Instagram, og hold øje hver advent i december, så du kan deltage i konkurrencerne. Der er nogle rigtig lækre sager på højkant.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen