Der udtages auktionsheste til Herning

17-11-2018 13:24

Dansk Varmblods auktionsudvalg er begyndt at kigge efter egnede heste til Forårsauktion 2019, der afvikles under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i marts måned

Copyright Ridehesten.com
Søbakkehus Sir Danois blev solgt på Forårsauktionen 2019 til Per Skjærbæk, og de to har nu vundet en regionel egnethedstest.

Den 9 . marts 2019 er datoen for Dansk Varmblods Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning. Der vil som tidligere år også blive udtaget emner fra hingstekollektionen - som vil tage form efter forbesigtigelsen i december måned.

Auktionsudvalget er allerede nu på udkig efter egnede emner til auktionen, og skal i kommende uge rundt og kigge på emner. Sidste års nye og succesfulde koncept med talentstalde vil fortsætte, og det betyder, at Dansk Varmblod har udnævnt særlige stalde, der kan varetage uddannelsen og klargøring af auktionshestene, og kan yde økonomisk tilskud forberedelsen af de udvalgte rideheste.

Har du en lovende dressur- eller springhest, ung såvel som ældre og veluddannet, som du gerne vil sælge igennem Forårsauktionen 2019, så kan du kontakte Dansk Varmblods Louise Ringsbo på e-mail lrb@varmblod.dk eller tlf.nr. 61 67 94 93.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen