Det skal også være sjovt i hverdagen

05-02-2019 07:55

U25-rytter Laura Hviid rider hjemme på ridebanen i solskin og regn, i mørke efter arbejde, og sådan har det altid været, også da hun red på landsholdet. Nu har hun overtaget erfarne Darius fra Sille Engermann, og hun glæder sig til, hvad fremtiden bringer

Copyright Ridehesten.com
Laura og Darius

Laura Hviid er 21 år, og dermed er hendes gode år i ungdomsrækkerne slut. Det er lidt vemodigt, kan man mærke, for de år har givet hende og familien store oplevelser på landsholdet, ved træningssamlinger på ECCO Centeret samt på ture til internationale stævner i udlandet. Nu starter et nyt kapitel, og Laura glæder sig til at opleve, hvad fremtiden bringer.

Fremtiden med Darius
Laura har taget to sabbatår, men skal til sommer i gang med en uddannelse på Aarhus Universitet. Det betyder, at tiden bliver knap, men hun forventer at kunne ride sine to heste sideløbende med uddannelsen. Nu skal de så blot flyttes tættere på Aarhus.
Laura og U25-rytter Sille Engermann har været veninder, siden Laura købte sin første konkurrencepony, Bornholm, af Sille. Han er nu 27 år og hygger sig på folden hos Laura. Da Sille skal i gang med at læse, og hun har flere yngre heste på vej i sporten, vil hun gerne finde et godt hjem til Darius, som hun de seneste tre år har vundet DM for U25 med.

Det er hverdagen som driver værket
Det skal også være sjovt at ride i hverdagen, det er her arbejdet laves, og det er hverdagen og træningen, som skal drive værket, understreger Laura. Med Darius har hun fået en ny kammerat, som både udfordrer hende, men også giver hende nogle fantastiske oplevelser i træningen.
Naturligvis er det noget af et logistikarbejde for familien at have hestene stående hjemme, men det løses med hjælp fra gode veninder.
Laura ser frem til den kommende sæson. Hun har en tro på, at samarbejdet med Darius nok skal fungere med hjælpen fra Sille og Michael, derfor føles det ikke som et pres eller en alt for stor udfordring.

Læs resten af artiklen om Laura Hviid i det nyeste nummer af Magasinet Ridehesten som kan købes HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen