Distriktsmesterskab, Dressurens Venner og meget mere

25-05-2019 21:46

Mette Emilie Pedersen

Dagens stævne hos Midtsjællands Rideklub bød på finalen i D3’s Stil cup, individuelt distriktsmesterskab, showklasse og generelt rigtig flot ridning i under de blå himmelstrøg ved Lejre

Copyright Ridehesten.com
Det kendte ansigt; Rune Willum Hansen og Atterupgaards Seebach meldte til start i showklassen og gjorde det med bravour.

Stævnepladsen hos Midtsjællands Rideklub var i dag velbesøgt af både stævnestarter og tilskuere, og stemningen på pladsen var god. Der blev fremvist fin ridning og i showklassen, som blev redet i sværhedsgrad 4-6 blev vundet af den kendte rytter Rune Willum Hansen på hingsten Atterupgaards Seebach e. Sandro Hit/Caprimond (opdr. Atterupgaard) Rune Willum og hingsten præsterede sammen 68,816% i intermediare I.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af D3’s stil cup blev Karla Marillo Skov på Steendieks Diamond De Dali med 75,758%

Der blev for ponyer afholdt både LC, LB, LA og PRM klasser, hvor en af klasserne blev afviklet i en LA2, som også var finalen i D3’s stil cup, som blev afholdt i samarbejde med Seierskilde Sports, og Lisbet Seierskilde var selv med til at overrække præmier til alle ryttere.

Vinder af D3’s stil cup blev Karla Marillo Skov på Steendieks Diamond De Dali med 75,758%

Copyright Ridehesten.com
Lærke M. Siggard på Delina, som rider for Ertebjerggaard Sports Rideklub red sig ind til 71,207%

For hesteekvipagerne blev der også afviklet en kvalifikation af Dressurens Venner Cup, som foregik i en LA2, her var der i alt 5 klubber til start, hvor Ertebjerggaard Sports Rideklub red sig ind til en flot første plads med 213,707% efterfulgt af hjemmebaneholdet; Midtsjællands Rideklub med 207,500%. De resterende klubber fordelte sig således: Rideklubben Epona, Sydsjællands Køre- og Rideforening og Holte Ride-Klub.

Copyright Ridehesten.com
Vinder af første afdeling af DISM for hest: Sophie Blume på Atterupgaards Laurits

Første afdeling af det individuelle distriktsmesterskab for hest blev afholdt til formiddag, med 5 startende ryttere i MB0. Det blev Sophie Blume på Atterupgaards Laurits e. Solos Landtinus/Mago Xx, som red sig ind til en første plads med 70,897%, efterfulgt af Mie Thorup Poulsen på Brunskær Poesie e. De Noir/Schadroneur med 67,821%. Vinderen af distriktsmesterskabet bliver fundet i morgen i en MB2.

Se alle resultater HER

Ridehesten var tilstede under dagens klasser. Se billeder på Ridehesten.com snart!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen