DRF med online anmeldelse

12-11-2007 07:17, af Thomas Bisgaard
Dansk Ride Forbund kommer med et system til stævneanmeldelse og betaling on-line på internettet.

Der har længe været et ønske, og nu er det snart en realitet. Dansk Ride Forbund tester i øjeblikket et system til online anmeldelse og betaling på internettet. De stævnearrangerende klubber som vil benytte systemet kan gøre det gratis, mens rytterne betaler 15 kr. i gebyr pr. transaktion, hvilket typisk vil være en anmeldelse til et stævne som koster gebyret. Dansk Ride Forbunds Sportschef, Jens Erik Majlund præsenterede det nye system på det Stævnekoordinerende møde i Middelfart lørdag den 9. november, og de tilstedeværende udtrykte begejstring for at det endelig er på trapperne. For at kunne lave en anmeldelse online, kræver det selvfølgelig at rytteren har rytterlicens, og hesten et ID-nr. De data rytteren taster ind, kan så overføres direkte til DRF’s stævnesystem, så klubberne slipper for den manuelle indtastning af anmeldelserne. Kravet om licens og ID-nr. betyder, at systemet ikke kan bruges i forbindelse med klubstævner etc.

Læs også

DRF ændrer deres licenstyper og priser

30-11-2020 12:05, af Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund har meddelt, at de har ændret således, at man kan betale licens fortløbende, og nu har de netop offentliggjort, at de også har valgt at ændre på deres licenstyper og priser fra det nye år 

Ny turnering: DRF ForhindringsCup for voksne

19-11-2020 10:01, af Thomas Bach Jensen

For nyligt offentliggjorde vi det seneste skud på stammen inden for turneringer, nemlig DRF ForhindringsCup for voksne. Turneringen bygger på elementer fra TREC og foregår på E-niveau, hvilket betyder, at der hverken kræves klubmedlemskab eller rytterlicens for at deltage. Der er altså tale om en turnering, hvor alle kan være med

De 6-årige finalister til springchampionater

14-11-2020 12:02, af Thomas Bach Jensen

Her finder du top Top 9 af de 6-årige springheste, der har kvalificeret sig til finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championat for unge heste. Finalen er i år aflyst pga. Corona-restriktioner, men DRF har udmeldt, at Pavo vil tage på hjemmebesøg hos alle finalister og sørge for hædring og præmiering

Online katalog til hingsteforbesigtigelsen

20-12-2013 19:27, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Dansk Varmblod starter det nye år op med et af de vigtige arrangementer; nemlig forbesigtigelsen, hvor nogle af fremtidens avlshingste skal findes. Her kan du se kataloget over tilmeldte hingste

 

Black Horses Auction – en ny online auktion

17-07-2020 09:51, af Thomas Bach Jensen

Corona-situationen skal ikke have æren for alle online auktioner, for der har de seneste år været et lille men stigende antalt online auktioner – og i år er de eksploderet. I Holland har man lanceret Black Horses Auction, der sælger rideheste fra 3 år til Grand Prix samt spændende avlshopper

Succesfuld online-hingstefremvisning - video

28-03-2020 15:44, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Blue Hors’ traditionelle åbent hus-arrangement med hingstefremvisning kunne naturligvis ikke gennemføres på normalvis pga. corona-situationen, men online-løsningen viste sig særdeles vellykket

Norsk Ridehesten online

04-09-2009 12:43, af Grethe Næsby
Så er vores norske søsterblad online med en hjemmeside, Ridehestennorge.no, med bl.a. nyheder og salgsdatabase - hermed er din salgshest annonceret i Norge!

Weekendens billeder online!

09-01-2012 21:12, af Maria Schacht
Flere fotografer fra Ridehesten var i weekenden ude at fotografere, og alle billederne er nu online.

Resultater fra weekendens følskuer

01-08-2010 16:55, af Thomas Bach Jensen
Avl|
Dansk Varmblods regioner 4, 5 og 2 har afviklet følskuer i denne weekend og der findes allerede online resultater

Bange for kolik? Få en risikovurdering

28-07-2013 07:07, af Signe Wiese

Universitet i Guelph, Canada, har lanceret et online program, der kan hjælpe hesteejere med at vurdere deres hestes risiko for at få kolik

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Hannah Duelund Liltoft

Webredaktør og nyhedsvagt

Hannah Duelund Liltoft
20 24 29 21
hdl@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Grand Prix-hest død på banen

30-11-2020 07:43, af Annika Knudsen Lorentsen

Ved det internationale stævne i Belgien i den forgangne uge faldt holstenervallakken Tyson død om på banen under torsdagens 140 cm-klasse

DRF ændrer deres licenstyper og priser

30-11-2020 12:05, af Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund har meddelt, at de har ændret således, at man kan betale licens fortløbende, og nu har de netop offentliggjort, at de også har valgt at ændre på deres licenstyper og priser fra det nye år 

Hingstekåringen i Herning er aflyst

02-12-2020 11:12, af Britt Carlsen

De senere år har mellem 60.000 og 70.000 gæster fra ind- og udland besøgt Dansk Varmblods Hingstekåring og messen Hest & Rytter i MCH Messecenter Herning i marts. Som en konsekvens af Covid-19 pandemien og usikkerheden omkring forsamlingsforbuddet har arrangørerne set sig nødsaget til at aflyse eventet i Herning

Toppræstation: Danmark 2'er i Nations Cup!

28-11-2020 13:55, af Annika Knudsen Lorentsen

Det var lige ved og næsten for de danske ryttere i dagens Nations Cup i Spanien, hvor de endte på en fornem andenplads lige bag det stærke tyske hold og foran flere andre stærke topnationer

Ridesporten afvikles i Versailles ved OL 2024

30-11-2020 10:29, af Annika Knudsen Lorentsen

Selvom vi lige skal forbi OL i Tokyo, så kan man godt begynde at glæde sig til OL i Paris 2024, og her bliver ridesportsbegivenhederne afholdt i Versailles

Heste kan stresses ved individuel opstaldning

30-11-2020 16:13, af Merete Haahr

En varm og tryg stald, flot indrettet og med masser af hø og god strøelse, det er hvad de fleste forbinder med et godt hesteliv, men for nogle heste, kan det være en trist og stressfyldt oplevelse at stå på stald viser forskning

Over 84 % til Sophia og Adriano (video)

29-11-2020 15:02, af Annika Knudsen Lorentsen

Vinderen af den sidste ECCO Cup-finale 2020 blev Sophia Boje Obel Jørgensen med Adriano B. Hun sluttede virkelig finalestævnet af med manér, og landstræner Dennis Fisker fortæller, at han er overordnet godt tilfreds med rytternes præstationer, og at han ser frem til en ny stævnesæson i det nye år

Tre nykårede sjællandsmestre for ponyer

29-11-2020 20:44, af Kristine Ulsø Olsen

Solrød Rideklub har i denne weekend haft et tætpakket stævneprogram med ridning fra tidlig morgen til sen aften, som i dag kulminerede med at årets sjællandsmestre i ponydressur blev fundet

"The Old Boys Gang" til ECCO Cup

30-11-2020 18:53, af Kristine Ulsø Olsen

Ved den netop overståede ECCO Cup-finale havde Anne Troensegaard tre elever til start hos kategori I-ponyerne og med en gennemsnitsalder på over 18 år hos ponyerne, går de under navnet "The Old Boys Gang"

UVM i dressur i Verden er aflyst

27-11-2020 17:17, af Thomas Bach Jensen

Usikkerhed omkring planlægning af afviklingen af UVM i dressur har ført til aflysning, meddeler FEI, WBFSH og de tyske arrangerer her til aften