ECCO Cup-kvalifikationsvindere fundet i Solrød

10-10-2021 19:16

Annika Knudsen Lorentsen

Solrød Rideklub har i denne weekend været værter for ECCO Cup for pony og efter dagens Kür-finaler er det afgjort, at det blev Amalie Juliane Danvad Fredbøg, der tog sejren for kategori 2-ponyer, mens Cornelia Munch Sinding vandt hos 1'er ponyerne

Copyright Ridehesten.com
Amalie Juliane Danvad Fredbøg med Spirit-Kick. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag stod den på Kür ved ECCO Cup-stævnet hos Solrød Rideklub. Hos kategori 2-ponyerne vandt Sofia Rosenkilde med Dot Com klassen med 73,459%, hvilket var nok til, at hun avancerede til den samlede andenplads ved dette kvalifikationsstævne. 

Amalie Juliane Danvad Fredbøg med Spirit-Kick tog andenpladsen i Kür og det var nok til, at hun tog den samlede sejr hele 4% foran andenpladsen i den samlede stilling. 

Tredjepladsen blev Olivia Bille Jensen med Pegasus, som både blev nr. 3 i Kür og i det sammenlagte resultat fra dagens kür og gårsdagens PRT. 

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Cornelia Munch Sinding suveræn for kategori 1
Hos kategori 1-ponyer var Cornelia Munch Sinding ikke til at slå. Med sine to ponyer Terbofens Charico og AJ Don't You Forget About Me tog hun både første- og andenpladsen i Kür og efter at have vundet henholdsvis fredag og lørdag i PRT var det også Cornelia, der sammenlagt blev nr. 1 og 2 ved denne ECCO Cup-kvalifikation. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med Terbofens Charico red Cornelia til hele 80%, mens hun med sin anden pony opnåede 77,333%.

Gry Dietz Viborg med Campari W WE tog i dag tredjepladsen i Kür med flote 76,5% og dermed sikrede hun sig også den samlede tredjeplads. 

Se alle resultater fra kvalifikationen HER.

ECCO Cup-finalen afholdes hos Blue Hors den sidste weekend i november og her mødes de ekvipager, der har opnået flest pony ved kvalifikationerne. Her samles både pony, junior, ungrytter og U25-rytterne. 

Læs mere om ECCO Cup HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald