Egnethedstest på Vilhelmsborg

30-10-2016 13:00

I dag var det de unge springhestes tur til at vise sig frem ved egnethedstesten i region 5, som blev afholdt på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
17-årige Kaisa Aino Moos som red sin første egnethedstest og vandt på Baby Woodrose
Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets første Egnethedstest blev i dag afholdt på Vilhelmsborg, hvor Johnny Hansen og Poul Graugaard havde til opgave at bedømme de 35 fremmødte heste. Flere heste fandt den ellers neutrale bane farlig, men ved god hjælp fra rytterne, kom alt flot igennem alligevel.

Dagens meget velspringende vinder blev Baby Woodrose e. Party Dance/Libero H (Opdr. Familien Camitz v/ Linus Camitz) med kun 17-årige juniorrytter Kaisa Aino Moos i sadlen. Dommerne var meget imponeret og gav derfor 9,0 for både teknik, galop samt flotte kommentarer. Det gav samlet 887,500 points.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Schreiber på Calina
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ind som nummer to kom endnu en velspringene og kraftfuld hest, Calina e. Ci Ci Cenjor Ask/Cornet Obolensky (Opdr. Aage Lauritzen) med Charlotte Schreiber som rytter. De opnåede 9,0 i både teknik og kapacitet, som samlet gav 875.000 points.

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen med Birkenæs Claudia

På tredjepladsen blev det Rikke Haastrup Kristensen med Birkenæs Claudia e. Cabachon/Saskibard (Opdr. Keld Rohde Nielsen) som blandt andet fik 8,5 for galop og ridelighed, mens det blev til 9,0 for kapacitet. Det var med til at give samlet 850.000 points.

Se resultatet HER

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens egnethedstest i dag. Billederne kan ses på Ridehesten.com fra i morgen!!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen