EM-pony til Steffanie Dyrlund

24-06-2024 18:06

Ponyen Cosmo Callidus NRW, der i 2023 vandt europamesterskabet med sin tidligere rytter, er nu solgt til unge danske Steffanie Victoria Horsted Dyrlund. I går ankom Cosmo Callidus til Danmark, og det var en meget glad Steffanie, der tog imod ham

Copyright Ridehesten.com
Steffanie Victoria Horsted Dyrlund på Magic Manipu, da de sammen vandt danmarksmesterskaberne i dressur for kategori III pony tilbage i 2023. Foto: Ridehesten.com/ Juliemaja Søndergaard.

Den bare 9-årige ponyhingst Cosmo Callidus NRW e. Coco Chanel/ Cyriac er solgt til den 12-årige danske ponyrytter Steffanie Victoria Horsted Dyrlund. Ponyen har trods sin unge alder allerede flotte resultater på cv'et, blandt andet guld ved finalen i 5-års til det tyske Bundeschampionat under Antonia Busch-Kuffner, guld til europamesterskaberne 2023 for både hold og individuelt, samt vinder af de tyske ponymesterskaber under tyske Lilly Collin, der overtog ponyen i december 2020. 

Copyright Ridehesten.com
Endelig er Cosmo Callidus NRW hjemme hos Steffanie, noget hun har ventet længe på. Foto: Privat.

I torsdags kom den succesfulde pony så til Danmark, hvor den unge talentfulde ponyrytter Steffanie Victoria Horsted Dyrlund har overtaget tøjlerne. Steffanie har hidtil konkurreret på nationalt plan i både spring og dressur, sidstnævnte blev hun danmarksmester i for kategori III ponyer i 2023 på den 27-årige pony Magic Manipu. Nu er Steffanie så klar til det næste eventyr, med sin nye superpony: – Jeg har glædet mig mega meget til at få ham hjem, og efter nogle langer uger kom han endelig hjem i dag. Jeg føler mig som verdens heldigste pige, skriver hun på sin Instagram. 

Copyright Ridehesten.com
Det bliver særdeles spændende at følge denne nye talentfulde ekvipage i fremtiden. Foto: Privat.

Med en talentfuld pony og en talentfuld rytter, bliver det spændende at følge denne nye unge ekvipage, der helt sikkert nok skal være at finde på både de nationale og internationale stævnebaner inden længe. 

Se Steffanies Instagram-opslag herunder. 
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner