EM-sponsorsamarbejde med Absolute Horses

09-05-2013 08:19

Maja Golles

DM-værterne fra ”Absolute Horses” har indgået en sponsoraftale med European-Herning ApS

Copyright Ridehesten.com
Under hingstekåringen i Herning 2013 blev den endelige sponsoraftale skrevet under. F.v.: Jørgen Hallundbæk, Andreas Schou og Jens Trabjerg.

Familien Schou afholder den kommende weekend DM i ridebanespringning. Når den danske elite mødes i Kolding er der for rytterne ikke blot tale om en kamp om æren og medaljerne, men også om et vigtigt skridt på vejen mod EM, der afholdes i MCH Messecenter Herning 20.-25- august.

Absolute Horses er en moderne hingstestation og driver i dag to sportsstalde, hvor formålet er at forene avl og sport gennem nogle af verdens førende blodlinjer repræsenteret i et bredt udvalg af hingste. Da hingstestationen således har stor fokus også på sporten, ligger det den ikke fjernt at indgå en sponsoraftale med European-Herning ApS vedrørende dette års allerstørste hestesportsbegivenhed i Europa: ECCO FEI European Championships, det tredobbelte EM i dressur, springning og paradressur:

- Vi har i Absolute Horses valgt at støtte EM i Herning, da vi som sportsteam og hingstestation vil gøre alt for, at et sådant arrangement kan være med til at sætte dansk springsport på verdenskortet. Ikke kun er det et fantastisk arrangement at få til Danmark, men samtidig er det en kæmpe chance for mange danske ryttere at ride til et stævne af den kaliber. Dette er også en af grundene til, at vi støtter CSIJ-turen ved EM – de unge talenter får her en unik chance for at ride ind på et fantastisk stort stadion og hente værdifuld erfaring, fortæller Andreas Schou fra Absolute Horses.

Glæden er gengældt hos direktør i European-Herning ApS, Jens Trabjerg, der sætter stor pris på samarbejdet med Absolute Horses: – For det første glæder det os meget at se, hvordan nogle af de stærkeste hestefamilier herhjemme går sammen om at sikre kvalitetsheste i Danmark, som det sker hos Absolute Horses. Dernæst er vi utroligt glade for, at de vælger at støtte op om et arrangement som EM, og vi er meget stolte over at kunne præsentere dem som sponsor ved ECCO FEI European Championships, slutter Jens Trabjerg.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen