Eminent eliteskue

02-10-2014 15:48

Dansk Varmblods Eliteskue bød i år på et væld af oplevelser, flere overraskelser og endda en vaskeægte prisrekord

Copyright Ridehesten.com

Da elitefølauktionens allerførste føl, årets dressurbetonede hingsteføl Strandagergårds Sirocco e. Sezuan/Blue Hors Don Romantic (opdr. Jens Jørgen Abildskov) stormede selvsikkert ind på banen afløste det ene bud hurtigt det andet, og efterhånden som prisen steg blev publikum mere og mere tavse og rykkede spændte helt ud på kanten af stolesæderne, for hvem bød med og hvor højt mon prisen ville komme op?

Hammerslaget endte på hele 550.000,- kroner og den heldige køber blev Kristin Andresen sammen med Katrinelund, og så var stemningen ellers sat til en utroligt spændende auktion, hvor rigtigt gode føl blev solgt til nogle rigtigt gode priser.

Elitefølauktionen var dog langt fra det eneste højdepunkt ved årets eliteskue, hvor det blev udnævnte nye medaljehopper, bedømt føl og så var flere af landets allerbedste ungheste til start i Youngster Cup.

Naturligvis var magasinet Ridehesten til stede fra morgen til aften under eliteskuet, og fulgte opmærksomt alle begivenheder, så du kan få hele historien – og alle sidehistorierne – i det nye nummer af Ridehesten.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens oktobernummer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen