Er du rustet til DM?

17-06-2016 07:19

DM på Broholm er blevet skudt i gang, og der er i dag fuld gang i den i de smukke omgivelser på Fyn. Her kan du læse nærmere og blive opdateret på reglerne omkring DM 

Copyright Ridehesten.com

I dag går der for alvor gang i de indledende klasser til dette års DM for seniorer samt pararyttere. Reglerne omkring DM er forskellige for hh. seniorerne og pararytterne og kan derfor være værd at få frisket lidt op.

Pararytterne

Det forholder sig således at pararytterne i dag skal ride en individuel klasse. Det forholder sig dog ikke sådan, at de skal kvalificere sig til lørdagens kür-finale, eftersom alle ryttere på forhånd er kvalificeret til at gå videre. Dog skal der alligevel præsteres i dag, eftersom det er det sammenlagte resultat fra klassen i dag og kür-klassen i morgen, der afgør, hvem af pararytterne der har vundet dette års DM.

Senior DM

Seniorerne skal ud på en lidt længere rejse idet de i dag starter med at ride en Grand Prix, de 24 bedste ryttere fra denne går videre til lørdagens Grand Prix Speciale. Her skal rytterne igen oppe sig og konkurrere imod hinanden, da det kun er de 15 bedst placerede, der går videre til søndagens Grand Prix-kür som er finalen for dette års DM. Til sidst vil vinderen af DM findes ved den sammenlagte pointsum ud fra de tre redne klasser.

Følg med i resultater og starttider her.

Følg med i livestreaming fra DM på Broholm her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen