Christina Nielsen placeret i 145 cm-klasse

29-01-2022 18:30

Annika Knudsen Lorentsen

Christina Nielsen er til start ved det internationale stævne i Vejer de la Frontera i denne uge, hvor hun allerede har leveret flere flotte runder, og i dag er blevet placeret i 145 cm-klassen

Copyright Ridehesten.com
Fra stævnepladsen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sadlen på den 13-årige Bali e. Cancara/ Landucci er Christina Nielsen her til formiddag blevet placeret i en 145 cm-høj klasse ved det internationale stævne i Vejer de la Frontera. 

– Vi har 21 heste med til Sunshine Tour, og vi er tre ryttere, så der er meget at se til. Det er en superfin stævneplads, alting er rent og pænt og der er styr på tingene. For hestene er det meget lærerigt, både for de unge og ældre og de kan træne på forskellige baner hver dag, fortæller Christina og fortsætter: 

– For os som har mange nye hest med er det spændende at se hvordan de udvikler sig, og så kan vi sælge og købe heste her.

Copyright Ridehesten.com
Christina rider i den karakteristiske gule jakke, som repræsenterer Yuri Mansurs stald. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christina er ansat ved brasilianske Yuri Mansur, som driver sin forretning i Holland, hvor Chistina derfor er bosat. I denne stilling får Christina af og til mulighed for at ride med ved de større stævner, og i denne uge er hun altså igen afsted med sin arbejdsgiver, som ligeledes er til start ved stævnet. 

Resultater fra stævnet. 

[F3]

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen