Fars dag: Vind bogen "En guide til livet som ponyfar"

05-06-2021 10:53

Marie Helene Rigård Rohleder

I dag er det Fars dag, og derfor får DU nu muligheden for at vinde bogen "En guide til livet som ponyfar". For vi skal alle huske at rose vores ponyfædre og give dem en gulerod en gang imellem 

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvilken ”far” opgave løfter ham som ikke har (ride-) bukserne på hjemme jer?

Er det for eksempel ham som sørger for, at der er mad når rytterne kommer hjem…. Kl. 20, eller har han været så ”heldig”, at få lov til at lege chauffør og filme til stævnerne?

Uanset opgavens omfang er den ofte undværlig for, at få det hektiske hesteliv til at gå op i en højere enhed. Husk derfor at give ham et klap og en sukkerknald en gang i mellem. For eksempel på Fars dag som er lørdag d. 5 juni. 

Skriv den eller de ”far” opgaver ham den tykke løfter til Ridehesten på vores mail info@ridehesten.com eller i kommentarfeltet på Ridehestens Facebook OG deltag i konkurrencen om at vinde bogen - En guide til livet som ponyfar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bogen er en guide til de mange tusinde mænd i de danske ridehuse, som dag ud og dag ind pakker bilen, kører deres døtre til træning, muger ud i yndlingsponyens boks og tilmed får lov at BETALE for det.

Bogen er skrevet af Thomas Pelle Veng, som også er blogger for Ridehesten.com. Læs hans blogindlæg HER. 

Vinderen trækkes på mandag d. 7 juni kl. 15 og får direkte besked. 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald