First Grand Prix 2013

24-03-2013 13:02

Maja Golles


First og Sportsrideklubben præsenterer endnu engang det internationale CSIO-springstævne First Grand Prix i Bernstorffsparken. I år afvikles stævnet i dagene den 23.-26. maj.
 

Copyright Ridehesten.com

Danmarks største udendørs stævne
First Grand Prix er et 4- stjernet CSIO-springstævne, som hvert år trækker flere internationale topryttere til Danmark. I år er det 9. gang, at Sportsrideklubben arrangerer dette store stævne, og succesen stiger for hvert år. Igen i år bliver alle sejl sat til, og publikum og ryttere kan igen se frem til det største udendørs internationale springstævne på dansk jord.

Deltagere fra hele verden
First Grand Prix’ gode ry og rygte tiltrækker nogle af verdens bedste springryttere til Bernstorffsparken. Rytterne ser frem til at ride det traditionsrige 4-stjernede CSIO-stævne, som er kvalificerende til både EM, VM og OL. Det er vigtige point, der kæmpes om, og det skal nok få stemningen i top.

Perfekte rammer for familieoplevelser
First Grand Prix ligger også op til aktiviteter uden for springbanen. Der er mulighed for shopping hos de mange udstillere, ligesom der vil være et særskilt område med aktiviteter for børn. Stævnearrangør Jakob Leth fra Sportsrideklubben siger:
”Det er nu en fornøjelse at arrangere så stort et stævne i så dejlige omgivelser. Her er alle muligheder for at få nogle dejlige dage i smukke omgivelser sammen med familie og venner”.

First glæder sig
”First Horse har været med i det internationale ridestævne som titelsponsor i en årrække og sætter stor pris på at være med igen i år. Vi glæder os til at kunne give vores kunder og samarbejdspartnere en unik oplevelse i dejlige naturskønne omgivelser under gode forhold”, siger adm. direktør for First Horse, Flemming Parris.

Billetter kan købes på Billetnet. Find også mere info om First Grand Prix her.

Pressemeddelelse

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald