Første del af DM for kat. 3 pony

29-08-2015 14:35

Lørdag formiddag under en blå himmel blev første afdeling af DRF-mesterskaberne i dressur for kat. III ponyer afviklet i de flotte omgivelser hos Sportsrideklubben Vallensbæk

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Sofie Jepsen og Clausholm Lord Joker - her ved DM 2014.

21 ponyer var til start i klassen som gik i en LA3, og vinder blev Mathilde Sofie Jepsen (EOR) og Clausholm Lord Joker. Parret opnåede 72,833 % i dagens program. Ind på en andenplads kom Lea Colding-jørgensen (HGR) og Lunds Bon Jovi med 68,889 %, mens tredjepladsen gik til Frederikke Gram Jacobsen (GRR4) og Saffira Stal Bruggeweerd med 67,667%.

Finale i morgen
De ti bedste ekvipager fra dagens afdeling går videre til finalen i morgen, som starter kl. 10.45. Her skal rytterne ride en LA4. Pointene fra i dag bliver lagt sammen med pointene i morgen, og den ekvipage med den højeste pointsum vinder mesterskabet. Sportsrideklubben Vallensbæk er i denne weekend vært for DRF- mesterskaberne i dressur for kat. 1, 2 og 3 ponyer. Her er det muligt at se nogle af Danmarks bedste dressurponyer på banen fredag, lørdag og søndag. Der er fri entré til stævnet, men har du ikke mulighed for at komme til Vallensbæk, streamer Dreamsport.tv live fra konkurrencerne. Sideløbende med mesterskaberne afvikles der også finale i Nathalie Horse Care Stil Cup fredag og lørdag.

Om DRF-mesterskabet Kategori III
Der rides over to afdelinger. Ryttere, der ikke går videre til efterfølgende afdeling(er) af mesterskabet, har ret til uden yderligere indskud at ride en erstatningsklasse(r). 1. afd. rides i LA3-B. Finalen rides i LA4-B. Start berettiget er de 10 første ekvipager fra 1. afd. samt ekvipager med samme antal point som sidste startberettigede.

Mesterskabet: Det samlede resultat af mesterskabet beregnes således: Procentsummen med 3 decimaler fra 1. afd. lagt sammen med procentsummen med 3 decimaler fra 2.afd. udgør det samlede resultat. Opnår flere ekvipager herefter samme procent, vil ekvipagen med den højeste karakter i 2. afd. være højest placeret.

Startlister og resultater

Dreamsport TV

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen