Galicia Hillock solgt på auktion

02-04-2023 11:11

Trine Hermansen og Leif Konradis tredje afkom på oldenburgerforbundets ridehesteauktion, Galicia Hillock, blev i går solgt for 31.000 €

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er tredje gang, at Stutteri Hillock ved Trine Hermansen og Leif Konradi har et af deres afkom med på oldenburgerforbundets april-auktion, og det er denne gang Galicia Hillock, som er datter af en tidligere auktionsdeltager, Galla Hillock e. Cornettino Ask/ Contender, der blev solgt for 83.500 €. Søsteren Cavallina ex. Fetina Hillock e. Cavall Ask/ Contender blev solgt for hele 93.000. Begge disse hopper er trukket på Unica VII e. Contender/Capitol/Landgraf I, som Trine og Leif købte i Tyskland i 2004.

I år gjaldt det så Gallas datter Galicia, der er efter Humberto Ask, og på gårsdagens auktion i Vechta faldt hammeren på 31.000 € for Galicia Hillock til fordel for en ungarsk køber.

Det er jo ikke en “Spitzenpreis”, men vi er tilfredse set i lyset af, at den pris havde vi nok ikke fået, hvis vi havde solgt Galica via en normal salgsvej, da hun jo kun er fem år, grøn i sin uddannelse og har ikke gået nogle stævner endnu. Hele konceptet omkring eliteauktionen er fint for avlere som os, der skal have solgt en hest uden selv at have de rigtige kontakter, kommenterer Tine Hermansen.

Copyright Ridehesten.com
Cornetto by Cornet Obolensky. Foto: OLD Art.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Auktionens dyreste springhest blev den 5-årige Cornetto e. Cornet Obolensky/ Cassini II/ Candillo, som blev handlet for 105.000 €. 

Intet mindre end to heste opnåede hammerslag på 160.000 €. Denne ene var fløjhingsten ved oldenburgerforbundets sadelkåring, 3-årige Solo Dancer e. So Unique/ Dante Weltino/ Fürst Romancier, mens den anden var 7-årge Fortnight e. For Romance I/ Don Schufro/ Sandro Hit.

Auktionens priser på alle solgte heste.

Copyright Ridehesten.com
Fortnite by For Romance I. Foto: OLD Art.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner