Gitte Dahl sejrer i CSI2* Medium Tour

06-03-2020 00:16

I lang tid lignede det, at Alexander Godsk kunne tage endnu en sejr i anden afdeling af Medium Tour efter at have vundet 150 cm i Boxen. Men så kom Gitte Dahl på banen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alexander Godsk måtte rykkes ned i Dansk Hesteforsikring Medium Tour CSI2* i 135 cm, da han måtte til præmieoverrækkelse i Boxen efter sin flotte sejr i CSI3*. Men det var ikke noget, der stressede ham – da han kom ind på banen, fortsatte han sin gode stil. Efter en hurtig og sikker tur lagde han sig i spidsen af klassen med tiden 53,20 sekunder på den velspringende Miss Ellie e. Glenlivet Sebioune/Gracieux (opdr. Rotbølgaard Stutteri). Det lignede i lang tid, at han for anden gang på kort tid skulle tage endnu en sejr. Men så kom Gitte Dahl på banen, og hun ville vinde klassen! Hun fik det hele til at flaske sig hele vejen rundt på Conan e. Cristo/Alcatraz, og da hun som næstsidste rytter stoppede tiden på 53,20 sekunder, så var der ikke meget tvivl om, hvem der tog sejren.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Det blev svenske Linnéa Larsdotter, der indtog tredjepladsen, efter hun stoppede tiden på 54,47 sekunder.

Resultatlisten kan ses her.

I første afdeling af Dansk Hesteforsikring Medium Tour CSI2* i 135 cm blev det til en norsk sejr, da Synne Marit Eide styrede Kleine Cherie sikkert i mål foran hollandske Bart Lips og hans landsmand Coen Kerbert.

Resultatlisten kan ses her.
 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald