Grand Prix-sejr til Olivia Dresler

06-09-2020 06:31

Annika Knudsen Lorentsen

Der skulle en spændende omspringning til at afgøre gårsdagens children Grand Prix ved Baltic Cup hos Riders Cup, men det blev danske Olivia Dresler der trak det længste strå og henviste de tre svenske ekvipager der deltog i omspringningen til de øvrige placeringer

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler vandt children Grand Prix. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskerne og svenskerne kæmper om de eftertragtede topplaceringer ved weekendens Baltic Cup-stævne hos Riders Cup, og i går blev det til dansk sejr til children Grand Prix, mens svenskerne vandt for junior. 

Children Grand Prix'en blev afviklet på en 125 cm høj krævende bane, og her red fem ekvipager fejlfrit i hovedrunden. To danske piger og tre svenske. Det betød, at der skulle en spændende omspringning til for at afgøre klassen, og her var det Olivia Dresler med Bull's Cabachino e. Cabachon/Animo der leverede den bedste præstation. For ikke nok med, at ekvipagen red fejlfrit igen, så leverede de også en lynhurtig tid og uret stoppede på 33,67 sekunder, og dermed endte de knap et sekund hurtigere end nr. 2. 

På både anden-, tredje- og fjerdepladsen blev det svenske ekvipager, mens femtepladsen blev vundet af Nikita Aabo med Chilano e. Chicago Z/Landlord. Denne ekvipage havde også leveret en flot fejlfri hovedrunde, men i omspringningen var heldet ikke helt med dem, og de endte derfor med 12 fejl. 

To danskere i toppen af junior Grand Prix
Selvom det blev svenske Ingemar Hammarström der tog sejren i den 140 cm høje junior Grand Prix, så lykkedes det to dygtige danske ekvipager at indtage de næste to placeringer. På andenpladsen blev det Emilie Heering med Atlanta 541 e. For Pleasure/Achil, som efter en fejlfri hovedrunde måtte se sig slået af sin svenske konkurrente i omspringningen, hvor Emilie fik 8 fejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det samme gjorde Frida Munk Lassen med Neergaards Ci Ci Chanel e. Ci Ci Senjor Ask (opdr. Stald Neergaard), og da hun var lidt langsommere end Emilie var tredjepladsen hendes. 

Sejr i 2'er ponyernes holdkonkurrence
I går skulle der også rides holdkonkurrence i de tre ponykategorier, og her vandt Sverige for både 3'er og 1'er ponyer, mens et stærkt dansk 2'er pony hold tog sig af sejren i denne kategori. 

På 2'er ponyernes hold red Maria Espersen med Maybe Spartacus, Camille Emilia Gotterup Heissel med Knockroe Bubble, Karoline Sloth Kjær med Bjerregårds Qlimax og Jessica Svensson med Sabrina Fair. 

I dag skal ponyrytterne ride Grand Prix. 

Følg stævnets start- og resultatlister her. 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner