Grib chancen og se polo i parken

07-05-2014 14:05

Onsdag den 14. maj kl. 17.00-19.00 holder Danish Polo Association åbent hus i Bernstorffsparken, hvor alle er velkomne til at komme forbi og lære denne fantastiske sport lidt bedre at kende

Copyright Ridehesten.com

Danish Polo Association er Danmarks første poloklub, som startede i 2012, og som har som ambition at byde alle velkomne til at prøve kræfter med sporten. Polo er for alle aldre og kræver ingen kvalifikationer - 80 % af dem, der starter, er over 40 år og har aldrig siddet på en hest. Et polohold består af fire personer, og tilsvarende antal heste, på hvert hold. Der spilles med en hvid bold, på størrelse med en petanque kugle, der rammes med en mallet (en lang, fleksibel kølle). Polo er en fantastisk holdsport med en masse taktik og “vigepligtsregler”, der sikrer korrekt manøvrering samt hestenes og spillernes sikkerhed. Ved turneringer spilles der mellem 4 og 8 chukkas (spilleperioder) som hvert varer 7,5 minut. 

I 2014 sæsonen spiller vi ved Dyrehaven og i Bernstorffsparken, og til Danish Polo Association’s åbent hus-arrangement i Bernstorffsparken kan du komme og møde klubbens medlemmer og vores engelske træner. Du kan se vores dejlige heste, få svar på alle dine spørgsmål, se en demonstration af en polokamp og selv prøve at svinge en mallet fra ryggen af en træhest!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen