Hallundbæk og Frandsbjerg i samarbejde

14-12-2023 19:07

Hallundbaek Stables og Frandsbjerg Horses har netop indgået et samarbejde og som første skridt på rejsen, har de sammen købt en talentfuld 7-års hingst efter Kannan

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Kananell. Foto: Privat

De seneste par år har Frandsbjerg Horses, som drives af Søren Rasmussen og Tina Ladefoged Christensen, samt døtrene Kamilla og Katrine Ladefoged Rasmussen, samarbejdet med flere stalde og ryttere om ejerskab af heste i sporten. Denne gang har Frandsbjerg fundet et match i Emil Hallundbæk og sammen har de erhvervet den talentfulde 7-års hingst Kananell e. Kannan/Dollar D.L.PI, der indtil nu har været redet af norske Cathrine Tonna.

–  Vi er en mindre sport i et lille land, og der er kun mulighed for at kunne ride med i toppen på international niveau, når der samarbejdes hele vejen rundt. Det gælder ikke mindst om at finde match med gode heste og talentfulde ryttere, samt træning og uddannelse. Derfor har vi sammen med Emil lavet et setup omkring hesten Kananell, som Emil vil uddanne og ride de kommende år. Vi ser frem til samarbejdet og udviklingen for sammen springer vi højt for at nå vores fælles mål, fortæller Søren Rasmussen.

Copyright Ridehesten.com
Frandsbjerg Horses, som drives af Søren Rasmussen og Tina Ladefoged Christensen her med deres datter Katrine, er altid garant for at støtte DV's auktioner. Her i 2021. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

– Jeg er utrolig begejstret for at træde ind i dette samarbejde med Frandsbjerg. Jeg er dybt taknemmelig for deres støtte, både indenfor ridesportens verden og i den bredere kontekst af dansk ridning som forretning. Dette samarbejde åbner nye muligheder for os til at uddanne topklasse heste i dansk ridesport i rette tempo. Vi får mulighed for at investere den nødvendige tid og ressourcer for at udvikle hestene til et internationalt konkurrenceniveau, samtidig med at vi holder dem her i Danmark. Jeg ser frem til et langt og godt samarbejde med Frandsbjerg, fortæller Emil Hallundbæk.

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen