Hønnerups Driver til Jane Serup

21-12-2022 13:02

Annika Knudsen Lorentsen

Hønnerups Driver, der ejes af familien Kasprzak, har i en årrække været læremester for Josefine Hoffmann, men nu er han flyttet til Stutteri Evo, hvor han vil være læremester for Jane Serup Jensen

Copyright Ridehesten.com
Jane Serup Jensen og Hønnerups Driver. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På deres Instagram deler Stutteri EVO, at Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup), der er ejet af Hanni Kasprzak, er flyttet til Stutteri EVO, hvor han nu skal fungere som læremester for indehaver af stutteriet, Jane Serup Jensen

Hønnerups Driver er kendt i hestebranchen, hvor han først gik op til Grand Prix-niveau med Anna Kasprzak, som efterfølgende gav ham videre som lærehest til Josefine Hoffmann, der i en årrække var ansat ved Anna. 

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann med Hønnerups Driver. Foto: Rideheste.com/Kristine Ulsø Olsen

Bag sig har Hønnerups Driver medaljer fra nationale, såvel som internationale mesterskaber, og sammen med Josefine vandt han blandt andet DM for U25 i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu skal den 18-årige vallak fortsætte under Jane Serup Jensen fra Stutteri EVO, som får glæde af Drivers erfaring.

Copyright Ridehesten.com
Jane Serup Jensen og Hønnerups Driver. Foto: Privat

Jane har selv erfaring op til Prix St. Georg-niveau, og har flere gange vundet på dette niveau med hesten Desperada 13 e. Desparados. Hun driver sammen med sin partner Martin Stutteri Evo, og de står bag flere succesfulde heste, ligesom de har samarbejder med flere større navne i dressurbranchen.

– Driver er jo en gammel hest efterhånden, men han vil stadig gerne lave noget, så nu skal han lære mig en masse herhjemme. Jeg har ikke overtaget tøjlerne med henblik på at ride en masse stævner, men derimod for, at han kan lære mig en mange ting herhjemme. Han er faldet rigtig godt til, og han er glad og tilpas her. Han er en glad hest og rigtig god at ride på, og jeg er sikker på, at han kan lære mig en masse, samtidig med, at han nyder en delvis pensionisttilværelse, fortæller Jane Serup Jensen til Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Jane Serup Jensen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen