I træning hos den bedste

04-10-2013 06:43

Som eneste dansker vandt Michelle Valkær en af de 20 eftertragtede pladser på et træningsophold hos ingen ringere end tyske Ludger Beerbaum

Copyright Ridehesten.com
Ludger Beerbaum - her på Chiara.

– Man tror jo først ikke på det, fortæller Michelle, der da også var nødt til at læse e-mailen indtil flere gange, for at forstå, at det var rigtigt nok – hun skulle på træningsophold hos en af de mest succesfulde springryttere nogensinde.

Det var en engageret og hudløst ærlig Ludger Beerbaum, der to dage i træk øste ud af sin viden og erfaring, og hjalp de 20 ekvipager på vej mod større ro og balance i ridningen.

Inden træningsopholdet havde Michelle ikke de store forventninger til udbyttet, for: – Hvad kan man egentlig nå på bare to dage? Jeg tog dog derned med et åbent sind og lyttede bare alt det jeg kunne, bemærker Michelle, der alligevel fik en masse med hjem.

Grundridningen skulle være på plads, hvilket hos Ludger kom til udtryk ved, at han flere gange vendte tilbage til at tale om speeder og bremse, der skal virke klart og præcist i kommunikationen mellem hest og rytter.

Michelle fortæller om turen og Ludgers mange gode råd i magasinet Ridehestens oktobernummer.

Læs meget mere i Ridehestens oktobernummer.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen