Jæger og Søgaard i spidsen af Bundgaard Byg Cup

29-08-2020 17:16

Danish Derbys landsstævne på Vilhelmsborg er denne weekend vært for årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, hvor Betina Jæger Jensen i dag vandt den indledende Intermediaire

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger Jensen og Fürst William. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den indledende Intermediaire i Bundgaard Byg Cup trak Betina Jæger Jensen i dag det længste strå sammen med 8-årige Fürst Wilhelm e. Fürst Wilhelm/ Lord Sinclair I. Ekvipagen scorede 75,351% og blev tæt efterfulgt af berider Michael Søgaard og den 9-årige Jukebox e. Jazz/ Rubinstein (opdr. Jytte Kolster) med 74,342%.

På tredjepladsen i dagens Intermediaire I kom Anne Sofie Aaen på 8-årige Fürstenflame e. Fürstenball/ Weltmeyer med 72,983% foran Betina Jæger Jensen endnu engang; denne gang med hingsten Franklin e. Ampère/ Ferro med 72,895%. Placeret på femtepladsen blev berider Jan Møller Christensen og 11-årige Empire B e. Sting/ Seven 00 med 72,544%.

I morgen søndag rides den afgørende kvalifikationsklasse I Intermediaire I Kür.

Årets første kvalifikation i Bundgaard Byg Cup blev redet i juli måned i Solrød Rideklub. Efter denne weekends kvalifikation på Vilhelmsborg er der en enkelt kvalifikation tilbage, og den afvikles i næste weekend den 4. - 6. september ved Equitour, og derefter gælder det finalen den 6. - 8. november  på Blue Hors

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Auktionshest vandt PSG

I formiddagens Prix St. George var berider Rune Willum Hansen fra Vallø Sportsrideklub til start på den 8-årige hoppe Hevringholms Delaya e. ERA Dancing Hit/ Blue Hors Hertug (opdr. Anne-Sophie Høyer Christensen), der ejes af Maria Bjerg Latrache, som oprindeligt købte hoppen på Dansk Varmblods auktion. Det var kun Rune Willum Hansens anden Prix St. George-start med Hevringholms Delaya, men samtidig også parrets anden sejr i Prix St. George. I dag vandt de klassen på Vilhelsmborg med 72,193%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Info

Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.

Populær og vigtig turnering
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 18 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.
Det gode samarbejde mellem DRF og Bundgaard Byg har været med til at skabe en meget populær turnering, der er et stort skridt på vejen til de allersværeste klasser for både ryttere og heste. For Bundgaard Byg betyder det også, at man kommer i tættere dialog med kunder og brugere, hvilket er vigtigt, hvis man vil være på forkant med ridesportens behov.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald