Konkurrence: Få din artikel udgivet

15-10-2022 06:33

Astrid Ø. Sørensen

For første gang nogensinde afholder vi hos Ridehesten en artikelkonkurrence. Indsend din artikel og deltag i konkurrencen om at få netop din artikel udgivet i Magasinet Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Måske hesten her drømmer om at skrive artikler ligesom dig? Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Synes du, at der mangler fokus på bestemte emner indenfor hesteverdenen? Eller kribler det i fingrene på dig, når du får lov at skrive løs? Vil du gerne give din viden om heste videre til andre? Eller elsker du at spørge ind til forskellige mennesker og høre om deres liv, oplevelser og erfaringer?

Uanset hvad der driver dig, så er du velkommen til at deltage. Hvad enten du er en rutineret journalist, et nyt journalistisk talent eller hvad mere sandsynligt er; et helt almindeligt hestemenneske med noget på hjerte, så er der plads til dig i denne konkurrence. 

Hvis du vil deltage, skal du gøre følgende:

  • Indsend en tekst, der handler om et hesterelateret emne, på mindst 500 ord til info@ridehesten.com med teksten "Artikelkonkurrence" i emnefeltet
  • Du skal selv have stået for research og skrivning, selvom du naturligvis gerne må lade dig inspirere af andre, og så skal du angive eventuelle kilder
  • Det er valgfrit, om du vedlægger fotos til artiklen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Præmierne er:
Førstepladsen får udgivet sin artikel i Magasinet Ridehesten samt vinder et gavekort til Ridehestens webshop på 1000 kr.
Andenpladsen får udgivet sin artikel på Ridehesten.com og vinder desuden et gavekort til Ridehestens webshop på 500 kr.
Tredjepladsen får også udgivet sin artikel på Ridehesten.com og vinder derudover et gavekort til Ridehestens webshop på 300 kr.

Hvis der derudover kommer gode artikler, vil vi supplere op, så de også bliver udgivet på Ridehesten.com.
De tre vindere vil desuden modtage personlig feedback fra en af Ridehestens redaktører.

Artiklerne bliver vurderet på relevans, aktualitet og indhold samt skrivestil. 

Og hvis du stadig sidder og tænker, at du ikke er dygtig nok til at deltage, så fortvivl ej. Vi hjælper med korrekturlæsning af de bedste artikler (så der må gerne være småfejl i retskrivning, grammatik og kommaer), og vi har også fotos, som kan bringes sammen med artiklerne. Alt, du skal gøre, er altså at finde et emne indenfor hesteverdenen, som interesserer dig, og komme i gang. Artiklen skal sendes til os senest den 15. november 2022, hvorefter vi læser dem og vælger første-, anden- og tredjepladsen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen