Küren er nu aflyst i Tryon

15-09-2018 22:43

Efter vedholdende rygter er det nu bekræftet, at arrangørerne af WEG i Tryon må aflyse finalen i dressurkonkurrencerne, Grand Prix kür

Copyright Ridehesten.com
Der bliver kun uddelt et individuelt medaljeset i Tryon - küren er netop blevet aflyst. Foto: FEI

Arrangørerne af WEG i Tryon har været ramt af uheld, og  den orkan som hærger i North Carolina har betydet, at Grand Prix kür nu bliver aflyst. 

Arrangørerne havde ellers alle intentioner om at flytte Helgstrand Grand Prix kür til mandag, fordi søndagens voldsomme, forventede nedbør, vil gøre det umuligt at afvikle konkurrencen. Alle gode kræfter har været sat ind på at gøre det logistisk muligt at flytte küren en dag, men det har vist sig ikke at være muligt. 

- Det var ikke en let beslutning, men vi har undersøgt enhver mulighed inklusiv at rykke hestenes afrejse, eller flytte konkurrencerne indenfor og skifte bunden ud (så den passer til dressur og ikke reining)., men desværre har dette vist sig umuligt, siger stævnets præsident Michael Stone. Han erkender, det er frygtelig skuffende for de 15 finalister og for de mange publikummer, som har købt billetter til finalen, men vejret giver os ikke en anden mulighed, udtaler han. Hestenes velfærd har topprioritet, og det er ikke muligt at flyve hestene ud fra USA samme dag, som de går konkurrence. 

- Selvom vi er dybt skuffede, så er det en beslutning, som måtte træffes, vi har haft to absolut verdensklasse konkurrencer her i Tryon, inklusiv gårsdagens Special, hvor Tysklands Isabell Werth og Bella Rose vandt guld, slutter han.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen