Maher LGCT-vinder for tredje gang

24-10-2022 13:39

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden lykkedes det britiske Ben Maher at vinde Longines Global Champions Tour for tredje gang i sin karriere i forbindelse med finalen i Riyadh

Copyright Ridehesten.com
Foto: Longines Global Champions Tour
Nyheden fortsætter efter annoncen

Et historisk resultat ved Longines Global Champions Tour blev en realitet ved weekendens finale i Riyadh, da britiske Ben Maher vandt Longines Global Champions Tour 2022, og dermed tog sejren i turneringen for tredje gang i sin karriere. 

– Det føles en smule surrealistisk. Hele Global Tour skubbede virkelig sporten til næste niveau i løbet af de sidste år, og jeg har deltaget i mange afdelinger og er taknemmelig for at være involveret. Det har været fantastisk sport med alle de bedste heste og ryttere i verden her, fortæller Maher og fortsætter: 

– Det har været ret stressende her i weekenden med presset fra mesterskabet, men det er et fantastisk show og min første gang i Riyadh. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Pieter Devos der tog den samlede andenplads, mens Christian Ahlmann sikrede sig den samlede tredjeplads.

– Vi må anerkende en virkelig sand mester i Ben Maher, det han gjorde igen i år er virkelig fantastisk, udtaler Pieter Devos.

Med 2022 Longines Global Champions Tour Champions of Champions kåret på podiet med mesterskabsveteranerne Ben Maher, Pieter Devos og Christian Ahlmann, ser alle øjne nu frem mod Prag, Tjekkiets hovedstad, hvor årets ultimative sidste opgør. Her mødes hver vinder af de 15 afdelinger i kampen om €1,25 millioner i Longines Global Champions Tour Super Grand Prix.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen