Medaljer til Danmark ved islænder-VM

14-08-2017 12:47

Camilla Tiefensee Schrøder

Flere danske ryttere indtog sejrsskamlen ved weekendens VM for islandske heste i Holland. Der var bl.a. sølv til ungrytterne Sasha Sommer og Sara Rosenborg Asmussen

Copyright Ridehesten.com
Sasha Sommer, her på Snar frá Kjartansstöðum (arkivfoto)
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden blev de islandske hestes avl og sport fejret ved VM for islandske heste i hollandske Oirschot. Og her markerede de danske ryttere sig også i toppen.

Lørdag blev det til en flot sølvmedalje for ungrytteren Sasha Sommer på Kommi fra Enighed, som red et sikkert femgangsprogram til 6,41 points. Spændingen steg om hendes placering, der endelig faldt på plads, efter den forsvarende verdensmester, svenske Pierre Sandsten Hoyos på Geisli frä Svanavatni, blev diskvalificeret. Det skriver Dansk Islandshesteforening på deres hjemmeside.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag hentede endnu en ungrytter sølv til Danmark, Det var Sarah Rosenberg Asmussen, som scorede 7,11 point på Jósep frá Skardi i T1.

Den regerende verdensmester i T2, Julie Christiansen, var søndag til start på Bliki frá Efri-Rauðalæk, og selvom det ikke lykkedes at hente endnu en guldmedalje med den flotte samlede score på 8, kom hun stadig på vinderskamlen med en bronzemedalje.

Læs alle resultater HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen