Skal du til Icehorse Festival i Herning? (video)

14-12-2021 06:30

Trine Askjær-Jørgensen

Icehorse Festival er et brag af en islandshestefest, som kommer til at finde sted i Messecenter Herning i april 2022. Her er der massevis af heste, messe, shows, foredrag, hingsteshow, shopping og meget mere at nyde godt af. Se den flotte tribute-sang teamet bag har lavet for at fejre, at festivallen vender tilbage efter 2 års aflysninger

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Sara Clement
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vidste du, at billetsalget til den største indendørs World Ranking-konkurrence for Islandske heste i hele verden er åbent nu – og tilmed, at du kan få billetterne med en Early Bird-rabat her i december?

Icehorse Festival er et brag af en islandshestefest, som kommer til at finde sted i Messecenter Herning i april 2022. Det er en 4-dages konkurrence for islandske heste med Sport A og B klasser. Den indendørs 250 m Equsana Oval track bliver centrum i den store begivenhed indenfor islandsk hestesport. 

Desuden er Icehorse Festival et overflødighedshorn af oplevelser: Du kan se frem til massevis af heste, messe, shows, foredrag, hingsteshow, shopping og meget mere.

De sidste 2 år har begivenheden været aflyst på grund af Corona, så det er 3. gang festivalen finder sted, når den løber af stablen i Herning til april.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For at fejre det har folkene bag Icehorse Festival skrevet en tribute-sang til den islandske hest, som hedder The Rhythm og er fremført at Emilie Mølholm Bertelsen.

Til sangen har de lavet en video med den smukke, sorte hingst Fenrir fra Fét, der har opnået 10 for galop og netop er kommet til Europa fra Island her i efteråret.

Køb billet her i december og få 10% rabat.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald