Mundberg gjorde en god figur i 150

23-09-2022 19:27

Annika Knudsen Lorentsen

I Sires of the World var Ida Mundberg Hansen eneste danske rytter til start med familiens hjemmeavlede Mundberg's Sandrino Boy, og i dag viste de fin form i 150 cm med to nedslag. Klasse blev vundet af tyske Patrick Stühlmeyer

Copyright Ridehesten.com
Ida Mundberg med Mundberg's Sandrino Boy. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

50 ekvipager mødtes her til eftermiddag og aften i Sires of the World 150 cm-klassen, hvor vinderen skulle findes blandt de fejlfrie i hovedrunden. En klasse udelukkende for hingste, og hvor også en enkelt dansk ekvipage var til start. 

Sejren endte med at gå til Patrick Stühlmeyer fra Tyskland, som red den velspringende hingst Drako de Maugre e. Kannan/ Fusain du Defey. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ida Mundberg var den danske rytter til start. Det var hun med en hingst af egen avl, nemlig den 9-årige Mundberg's Sandrino Boy e. Sandro Boy/ Loran. Sammen leverede de en flot præstation, særligt når man tænker på, at det er den hidtil sværeste opgave, hingsten har været stillet. De fik to nedslag og lidt tidsfejl, i alt 11 fejl. 

Publikum var mødt talstærkt op til Sires of the World, måske fordi, det er en mulighed for at besigtige nogle af de hingste, som kan være gode bud at bruge i avlen, men med stor sandsynlighed også for at opleve den gode stemning der er i disse dage på Zangersheide i Belgien, der endte en gang danner rammen om et fantastisk mesterskabsstævne. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen