Så er der online bud på auktionen

27-11-2023 14:17

Britt Carlsen

Blue Hors Broodmare Auction – auktionen over avlshopper fra stutteriet, er nu åben for online bud på Dansk Varmblods auktionsside

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er 33 katalognumre i kollektionen over avlshopper, unghopper og ifolede rugehopper på Blue Hors auktion onsdag den 29. november.

Auktionen starter med Åben Stald på Blue Hors fra kl. 16.00, hvor man kan se alle hopperne i stalden. Selve auktionen starter kl. 18.00 hvor hopperne bliver vist i auktionshallen, og efter auktionen er der julehygge med glögg og æbleskiver.

Flere har vist interesse for auktionen, og de første bud er kommet ind, da der blev åbnet for online bud søndag aften. Det er også stutteriets avlsguld, som Blue Hors sætter på auktion, og det er Dansk Varmblods håb, at flere af hopperne fra præstationsstærke hoppestammer forbliver på danske hænder og fortsat vil give afkom, der kan registreres i forbundet.

Kollektionen er nu opdateret med kliniske attester fra dyrlægen og journaler på alle hopper. De kan ses på hjemmesiden, hvor der også er fotos samt afstamning på hopperne og diverse dokumenter.

Der er naturligvis gratis entre, hvis man vil til auktion og julehygge (hingstestalden er også åben for interesserede). Kan man ikke komme til Randbøl og overvære auktionen live inde i opvisningshallen, kan man følge med via Clip My Horse og også byde via telefonen eller onlinebud.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Læs mere på hjemmesiden, eller kontakt Louise Ringsbo på auktion@varmblod.dk eller ring til Louise på +45 61679493.

Kollektionen er online og kan ses HER

Betingelser for auktionen finder man HER

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen