Sara vandt EM-bronze

09-08-2015 17:58

Efter dressurlandsholdet torsdag sikrede sig en imponerende bronzemedalje ved EM for ponyer, er blevet redet om de individuelle medaljer ved EM i Malmø, og her blev det til en dansk bronzemedalje

Copyright Ridehesten.com
Sara Van Deurs Petersen på Farbenfroh - her i Holte tidligere i år.

I det individuelle program var Sara van Deurs Petersen kun 0,049 procentpoint fra bronzemedaljen, men i søndagens kürfinale kom forløsningen, og Sara kunne modtage en velfortjent bronzemedalje. Louise Fauerholm Christensen blev nr. 5, mens Sara Aagaard Hyrm blev nr. 10.

Så kom bronzen
Louise Fauerholm Christensen på Vegelins Goya var første dansker på banen i kürfinalen ved EM i ponydressur i Malmø. Det klarede ekvipagen i super flot stil og blev belønnet med 75,300 % af dommerne. Næste danske ekvipage var Sara Aagaard Hyrm og Der Harlekin B, og dommerne bedømte deres kür til 72,575 %.

I det individuelle program var Sara Van Deurs Petersen på Farbenfroh kun 0,049 procentpoint fra en bronzemedalje, og det var spændende om marginalerne ville være på danskerens side i kürfinalen. Det var de, og med en super kür til 77,875 % overhalede den danske duo tyske Helen Erbe, og dermed var den velfortjente bronze i hus. Guldet gik til engelske Phoebe Peters på Sl Lucci med 85,825 %, mens tyske Nadine Krause på Cyrill WE fik sølv med 80,550 %.

Louise Fauerholm blev nr. 5, mens Sara Hyrm blev nr. 10.

EM for ponyer i dressur, springning og military

Kilde: Dansk Ride Forbund

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen