Severo og Zackerey er en ekvipage til fremtiden

07-09-2020 10:09

Severo Jurado Lopez har allerede stalden fuld af talentfulde heste fra ejere i flere forskellige lande, og blandt staldens nye stjerner er den 6-årige guldmedaljehingst Blue Hors Zackerey 

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez, en af verdens bedste dressurryttere, har fået en ny tophest i stalden. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey, der er efter Blue Hors Zack/ Sandro Hit og opdrættet af Tove & Ove Møller Nørgaard, er ud af samme hoppestamme som Andreas Helgstrands Grand Prix-hoppe Fiontini, som Severo Jurado Lopez har vundet tre gange UVM-guld med.

Zackerey, der er højtpræmieret i både Dansk Varmblod og det tyske oldenburgerforbund,  er uddannet på Blue Hors af deres tidligere toprytter Daniel Bachmann Andersen, og sammen blev de nr. 2 i DRF's championatsfinale for 4-årige dressurheste i 2018 med 94,6%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel Bachmann Andersen har i lighed med OL-rytteren Severo Jurado Lopez i foråret opsagt sit job som førsterytter for at blive selvstændig rytter, og det har skabt nye situationer og muligheder for nye konstellationer på den danske dressurscene.

Blandt andet har hollandske Van Olst Horses valgt at sætte topheste i træning hos Severo i Dronninglund, lige som Blue Hors har valgt at sætte den 6-årige tophingst i træning hos Severo Jurado Lopez. Planen er, at Severo og Zackerey stille og roligt skal finde sammen som ekvipage, inden de på sigt skal starte konkurrence.

Han er en meget talentfuld hest, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer os, kommenterer  Severo.

Copyright Ridehesten.com
Den talentfulde guldmedaljehingst Blue Hors Zack med sin tidligere rytter Daniel Bachmann Andersen. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner