Skal I med til DM for ponyhold?

23-05-2024 12:27

Den 30. maj til den 2. juni 2024 afholder Næstved Sportsrideklub B-stævne for pony med Agria DRF Mesterskab for hold, og det er stadig muligt at tilmelde hold til mesterskabet for pony 

Copyright Ridehesten.com
Næstved Sportsrideklub er vært for Agria DRF Mesterskab for klubhold i ponyspringning. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Næstved Sportsrideklub åbner dørene for deres firedagsstævne fra torsdag den 30. maj til søndag den 2. juni, hvor der afholdes Agria DRF Mesterskab for pony i spring. Udover mesterskabet, afholdes der også forskellige distrikts- og nationale klasser. Stævnet skydes i gang torsdag med B0 klasser for hest, og dernæst er det ponyernes tur. Fredag til søndag er der klasser fra LB2** til S1*, og om søndagen skal danmarksmestrene for ponyhold så findes, som går i MA1*. 

Mesterskabet afholdes på Næstved Sportsrideklubs flotte faciliteter på den gamle kaserne. Banen ligger i smukke omgivelser midt i den gamle garderhuserkaserne, omgivet af røde murstens staldbygninger og de fineste gamle kastanjetræer. Stævnet foregår på den nyetablerede bane med fiberbund, og der rides om flotte præmier fra de mange sponsorer, fortæller Tina Madsen fra Næstved Sportsrideklub. 

Copyright Ridehesten.com
I 2019 etablerede Næstved Sportsrideklub deres store flotte bane med fiberbund i de smukke omgivelser. Foto: Privat.

Hvad kræver det at stille op som hold?
Holdmesterskabet afvikles som handicapspringning for kategori 1, 2 og 3 og hvert hold skal have minimum to kategorier repræsenteret på holdet. Alle ryttere på holdet skal være medlem af samme klub. Mesterskabet afvikles med vekselvis start af rytterne fra de deltagende hold. Rytterne på holdet skal være mindst rytterkategori 4. Læs mere om DRF-mesterskab i klubholdspringning for ponyer her.  

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste tilmelding til Agria DRF mesterskab i springning for ponyer er i dag, den 23. maj 2024, og der kan tilmeldes via dette link. 

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen