Sophia Obel: Adriano var virkelig bare god i dag

13-08-2021 16:45

Trine Askjær-Jørgensen

Så har de fire seje danske dressur-piger været i ilden igen til EM for ponyer i Polen. Her har de redet den første individuelle dressurkonkurrence, som afgøres i morgen. Sophia Obel og Cornelia Munch Sinding ligger lige nu på henholdsvis anden- og tredjepladsen

Copyright Ridehesten.com
Det danske dressurhold til EM for ponyer i Polen. Foto: FEI / Lukasz Kowalski
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går vandt de fire, talentfulde danske piger holdsølv i dressur til EM for ponyer i polske Strzegom, og i dag har de så været i ilden i den første individuelle konkurrence.

Lige nu ligger danskerne super godt til i toppen, men konkurrencen afgøres først i morgen.

Sophia Bøje Obel Jørgensen blev den bedste dansker på Adriano B e. De Angelo B/Flying Dream og har redet en hamrende flot tur til 79,676%, som placerer dem på en foreløbig andenplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg havde en virkelig god tur i dag og fik rettet de ting, der skulle rettes fra i går.  Han var virkelig bare god i dag og fuldstændig med mig, fortæller en meget glad Sophia til Ridehesten.com, da vi fanger hende på telefonen efter, at hun har været en tur i svømmepølen sammen med resten af holdet. 

På en foreløbig tredjeplads følger Cornelia Munch SindingTerbofens Charico e. Charivari, som red til 74,40%.

Selma Ludvigsen og Egelykkes Perfetto red til 72,32% og ligger foreløbigt på en 11. plads.

Karla Marillo Skov og Steendieks Diamond de Dali e. FS Dali/FS Chambertin red til 70,97 og ligger lige nu på en 16. plads.

Det bliver spændende at se, om pigerne kan holde deres placeringer i morgen eller om resterende ryttere er for dygtige til, at danskerne kan få individuelle medaljer. Følg med live her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen