Sportsrideklubben Aalborg afholder Jysk Mesterskab

08-11-2021 15:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

Sportsrideklubben Aalborg og Omegn skal i weekenden afholde et landsstævne i springning, hvor der blandt andet skal afholdes Jysk Mesterskab for children, ungryttere og Senior

Copyright Ridehesten.com
Thomas Kolborg Johansen og Chachacha vandt for senior i 2019. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsrideklubben Aalborg er i weekenden værter for et landsstævne i springning, hvor der blandt andet afholdes Jysk Mesterskab. Der er mulighed for at starte alt fra LA* til S*, ved stævnet der løber fra fredag til søndag. 

Jysk Mesterskab afvikles for U18/U21 samt senior, og for første gang i år afholdes der også Jysk Mesterskab for children. Childrensmesterskabet skulle have haft sin debut sidste år, men grundet corona restriktioner blev stævnet desværre aflyst. 

Opbakningen til childrenmesterskabet er stor, da der foreløbigt er 17 tilmeldte, imens der er 10 tilmeldte til U18/U21, og 8 tilmeldte for senior.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet er foruden Jysk Mesterskab spækket med almindelige landsstævneklasser, og fredag er der mulighed for at se klasser op til 140 cm, imens der både lørdag og søndag er S* 145 cm på programmet. Flere toprytter er til start, hvilket betyder at det giver chancen for at se professionel ridning, helt tæt på. 

Overvejer du stadig selv om du skal stille til start, så er der endnu mulighed for at efteranmelde ved stævnet, det kan du gøre her. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen