Sportsrideklubben klar til mesterskabsstævne

13-08-2020 09:33

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden inviterer Sportsrideklubben til stort mesterskabsstævne i Bernstorffsparken, og selvom det er en udfordring med de gældende forsamlingsrestriktioner, så skal der i weekenden findes danske mestre i alle ponykategorier og for children, ligesom der også skal uddeles point i kvalifikationsklassen til DM for klubhold i springning

Copyright Ridehesten.com
Go Go M, som med sin tidligere rytter Line Busk Heltborg sidste år vandt DM for 2'er ponyer hos Sportsrideklubben, og i år er til start i nogle af de øvrige landsklasser med sin nye rytter Smilla Kirial Hylleberg. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend har Sportsrideklubben nok at se til, da de ikke bare er værter for Agria DRF Mesterskaberne for pony og children, men ligeledes afvikler en afdeling af Walber og Stutteri Ask Cup, som er kvalifikation til Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning. Derudover afvikler de også Brogaarden Cup, som rides i dag, ligesom der er en del almindelige landsklasser på programmet, som også starter i dag. 

Stramme forsamlingsregler
På grund af de gældende regler i forhold til forsamlinger, kan der maksimalt være 100 personer af gangen ved arrangementet, ligesom der i løbet af et arrangement ikke må være mere end maksimalt 500 personer. Det gør, at klubben har været nødt til at opfordre til, at rytterne medbringer færrest mulige hjælpere, familie og publikum. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mesterskabsstævnet hos Sportsrideklubben plejer at samle en del publikum, som hepper på de unge ryttere, når der skal rides om medaljer, men på grund af corona-restriktionerne, vil det blive lidt anderledes i år. Dansk Ride Forbund vurderer heldigvis, at man godt kan kalde et stævne over tre dage for tre særskilte arrangementer, og derfor er det fortsat muligt at afholde stævnet, som der uden tvivl er mange ryttere der har glædet sig til. 

Lørdag rides de indledende klasser i Agria DRF Mesterskaberne for pony og children, ligesom afdelingen i Walber og Stutteri Ask Cup afholdes. Søndag  afgøres mesterskaberne, når de dygtige ryttere mødes i finalerne. 

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald