Svenske Andrea er Nordisk Mester for senior

29-06-2019 13:43

Annika Knudsen Lorentsen

Det var en udfordrende bane, som seniorrytterne skulle igennem, i dagens individuelle finale ved Agria Nordic Baltic Championships, hvor svenske Andrea Persson endte med at tage guldmedaljen. Sølvet gik til Norge og Frederik B. Seim, mens Danmarks Camilla Ernst vandt bronze

Copyright Ridehesten.com

Det skulle vise sig, at ikke mange ryttere kunne klare den 140 cm høje bane, i dagens individuelle finale, fejlfrit og faktisk formåede kun to ryttere at ride i mål uden fejl.

En af dem var dagens vinder, som inden dagens finale, lå til bronzemedalje. Svenske Andrea Persson på F. Las Vegas red på banen som tredjesidste rytter og med en fejlfri runde, og dermed samlet 4.02 fejl, lagde hun stort pres på de sidste ekvipager.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Ernst på Twice As Lucky.

Næstsidste rytter var danske Camilla Ernst og desværre for Camilla og Twice As Lucky faldt der en bom til jorden sidst på banen og dermed endte ekvipagen på 7.34 fejl.

Sidste rytter, norske Frederik B. Seim på Quevara van de Vlierbeek Z lå med kun 1.02 fejl inden dagens finale. Desværre klarede heller ikke Frederik banen fejlfrit og et nedslag i løbet af banen, gav ekvipagen et samlet resultat på 5.02 fejl og dermed mistede Norge guldet. Frederik endte altså med at kunne hænge sølvmedaljen om halsen, mens Camilla Ernst vandt bronzemedaljen.

Se resultatet fra klassen her.

Copyright Ridehesten.com
Bronzevinder Camilla Ernst og fjerdepladsen, som også var dansk, Josephine Bøgh.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen