Norsk guld for kat. 1 ponyer (video)

29-06-2019 12:12

Annika Knudsen Lorentsen

Den individuelle finale for kategori 1 ponyer er netop afgjort ved Agria Nordic Baltic Championships og det blev guld til Norge, sølv til Danmark og bronze til Norge

Copyright Ridehesten.com
Rikke Johannessen vinder Nordisk Mesterskab for kategori 1.

Det var en spændende afgørelse over to runder i dagens individuelle finale for kategori 1 ponyer. Flere af de ryttere som ellers lå i toppen inden dagens finale fik fejl, mens andre rykkede op i placeringsrækkerne efter to nulrunder i dagens klasse.

Bedst blev norske Rikke Johannessen, som med to nulrunder i dag afgjorde, at hun og Lynncot Fancy Pants ikke var til at slå. Med samlet nul fejl over fem runder var guldmedaljen vundet og det meget velfortjent.

Copyright Ridehesten.com
Freya Strandby Møller på Attyrory Rebel.

For at afgøre hvem der skulle vinde sølv og bronze, skulle der en omspringning til. Her red danske Freya Strandby Møller på Attyrory Rebel som første rytter og desværre for ekvipagen fik de en bom undervejs, men med en hurtig tid. Så var det op til norske Martine Mariero Moe på Sunny’s Heart at afgøre hvem der skulle vinde sølv. Martine red roligt rundt på banen, men sidst i omspringning indkasserede hun to nedslag og var også en del langsommere end Freya.

Sølvmedaljen gik altså til danske Freya Strandby Møller, mens bronzemedaljen gik til Martine Mariero Moe.

Se Freyas omspringningsridt i videoen nedenfor.

Se resultatet fra klassen her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen