Talentsamling for paradressurryttere

25-01-2018 09:34

I søndags mødtes tretten dygtige pararyttere til talentsamling i Vejle Rideklub, hvor de fik en række gode råd til den daglige træning. Fremtiden byder også på træning og undervisning af pararytternes daglige hjælpere, nemlig trænerne, berideren og ridefysioterapeuten, når Englands supertræner Michel Assouline gæster Blue Hors

Copyright Ridehesten.com
Para rytter Hanne Christensen, landstræner Astrid Gemal og talenttræner Kitt Sørensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tretten pararyttere fra hele landet havde i søndags taget turen til Vejle Rideklub. Landstræner for paradressur, Astrid Gemal og talenttræner Kitt Sørensen samt holdleder for landsholdet Anette Bruun og Mette Gammelby fra Pararideudvalget afholdte åben træningssamling. Træningssamlingen er en måde for Parasport Danmark at holde sig løbende ajour med den nuværende og kommende talentmasse i dansk para-dressursport.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tretten pararyttere i alderen 14-54 år fik flere gode råd med hjem i bagagen. Dagen bød på en masse fine heste og ryttere. Flere af rytterne havde også taget deres egen træner med, som efter samlingen blev inviteret til en kursusdag med den tidligere succesfulde paradressur landstræner fra England, Michel Assouline. Michel har været en del af den store succes i paradressuren i England, hvor det engelske hold har vundet samtlige hold-guldmedaljer siden 2005.

Michel Assouline vil være at finde på Blue Hors den 21. marts 2018, hvor han vil fortælle og undervise trænere, beridere og ridefysioterapeuter i, hvad paradressur egentlig er, og hvordan man træner rytterne i de forskellige grader.  

/Pressemeddelelse

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner