Tid til finalerne i ECCO Cup 2021 hos Blue Hors

23-11-2021 18:40

Annika Knudsen Lorentsen

I slutningen af denne uge løber årets ECCO Cup-finaler for pony, junior, ungrytter og U25 af stablen hos Blue Hors, hvor årets vinder i hver årgang skal findes

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag begynder en masse af Danmark dygtige unge dressurryttere at samles på Blue Hors, for fra fredag løber året finaler i ECCO Cup af stablen. 

Her skal de bedste ryttere, som har kvalificeret sig ved kvalifikationsstævnerne, dyste om de eftertragtede titler som vinder af ECCO Cup 2021. Der skal findes en vinder for både kategori 2 og 1-ponyer, ligesom der skal findes vindere hos juniorrytterne, ungrytterne og U25-rytterne. 

I følge startlisten mødes der 15 ekvipager i finalen både for junior og ungrytterne, mens der hos ponyerne er henholdsvis 10 og 14 ekvipager der skal dyste om titlen. Hos U25-rytterne er der otte ekvipager der skal kæmpe om sejren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag rider rytterne opvarmningsklasser, mens lørdag byder på første afdeling af finalen. Søndag afgøres det endeligt i den anden afdeling af finalen, hvorefter det samlede resultat kan opgøres og årets vindere kan kåres.

I blandt de deltagende ryttere er blandt andet den regerende vinder for junior Alexander Yde Helgstrand, som igen stiller op i juniorklassen med Grevens Sa'Va e. Blue Hors Soprano/ Blue Hors Romancier (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorit Greve). Der er flere gengangere fra tidligere ECCO Cup-finaler, og på startlisterne kan man se alle deltagerne.  

Startlister fra ECCO Cup-finalen 2021. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen