To danskere i top af 155 cm Grand Prix (video)

28-05-2022 17:53

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 4-stjernede internationale stævne i belgiske Opglabbeek har både Andreas Schou og Laura Baaring Kjærgaard redet flotte og fejlfrie runder i den 155 cm høje Grand Prix, og de blev placeret som henholdsvis nr. 4 og 7 i klassen

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

50 ekvipager mødtes i den 155 cm høje Grand Prix her til eftermiddag i Opglabbeek, Belgien. Tre danske ryttere var til start, og de gjorde alle en god figur, mens to af dem endte i omspringningen hvor de red sig til flotte placeringer. 

Bedst placerede dansker blev Andreas Schou med den velspringende Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus) som var fejlfri i både hovedrunde og omspringning, og med en tid på 39,17 sekunder endte med en fjerdeplads. 

Laura Baaring Kjærgaard var ligeledes fejlfri i hovedrunde og omspringning i sadlen på First Lady G e. Whitaker/ Lord Z og hun endte på en flot syvendeplads. 

Sidste danske ekvipager i klassen var Emil Hallundbæk med Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel. Et enkelt nedslag holdt desværre denne ekvipage ude af omspringningen, men de placerede sig fortsat i den bedste tredjedel af klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resultat fra klassen.

I videoerne nedenfor kan I se Andreas' hovedrunde og omspringning. 

Hovedrunde: 

Omspringning:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen