Travl weekend hos Herning Rideklub

11-09-2017 09:36

Hos Herning Rideklub har weekend både budt på DRF-mesterskaber i dressur for klubhold, men også søndag blev der afholdt finale i Dressurens Venner Cup, hvor det blev Kjellerup Sportsrideklub, som løb af med sejren

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en ekstra travl weekend for Herning Rideklub, der ikke nok med Agria DRF-mesterskaber i dressur for klubhold, også afholdte finalen i Dressurens Venner Cup. Lørdag forløb første afdeling af finalen, mens anden runde blev redet i går. Holdenes tre bedste resultater fra henholdsvis første og anden afdeling blev lagt sammen og udgør det endelige resultat.

Allerede lørdag efter første afdeling tog holdet fra Kjellerup Sportsrideklub føringen. Ingen af de andre hold kunne hamle op med holdets flotte resultater. Kjellerup Sportsrideklub snupper overlegent sejren med hele 422.764 % samlet. Thorup Sportsrideklub slutter på andenpladsen med 413.325%, efterfulgt Ertebjerggaard Sportsrideklub på tredjepladsen med 410.002 %.

Se klassens resultat HER

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en landsdækkende turnering i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland i perioden april til august. Cuppen er åben for heste der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2, og ryttere der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. På den måde henvender turneringen sig til de fleste dressurryttere rundt omkring i de danske klubber.