Lørdagens resultater fra ECCO Cup og U25 Para DM

04-11-2017 20:12

Camilla Tiefensee Schrøder

Vinder af dagens Intermediaire II for U25 ved landsstævnet på HGS blev Nanna Skodborg Merrald, og så blev de  indledende runder også afgjort i ECCO Cuppen for juniorer og youngriders. Også pararytterne var på banen i første runde af deres U25-DM

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald på Sådan Que. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag gjaldt det de indledende runder i ECCO-cuppen ved landsstævnet på Heslegård Sportsrideklub i årets sidste ECCO Cup-kvalifikation, også kaldet "Jackpotrunden".

U25-dressurrytterne red Intermediaire II, og her blev vinderen Nanna Skodborg Merrald og Sådan Que e. Quarterback/Royal Diamond, som strøg ind på førstepladsen med et ridt til lige ud 70%. Andenpladsen gik til
Michala Damm Frydenberg på Chadunno e. Champion for Pleasure/Aljano, som fik karakteren 69.210. Tredje blev Michala Mejlgaard Jensen på Trebiz e. Der Lord/Lauries Crusador XX.
I morgen gælder det kür for U25-rytterne.

Vinderen af ECCO Cuppens indledende klasse for youngriders blev Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro med et ridt bedømt til 71.798%. Sandra Aagaard Hyrm blev nummer to med Cavanillas W e. Florrett.com/Donnerhall og scoren 69.035, mens tredjepladsen gik til Pernille Pilborg på Hoelgaard's Armani e. Sir Donnerhall/Florestan I. Deres ridt blev bedømt til 68.596% af dommerne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I ECCO Cuppens indledende klasse for juniorer blev Karoline Rohman både nummer et og nummer tre. Førstepladsen red hun sig til på Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/Schwadroneu med 72.658%, mens tredjepladsen blev redet i hus med 69.640% på Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/Lauries Crusador. Andenpladsen gik til Cecilie Dybro Jensen på Nørgaards Leonora e. Leo-Light/Perikles Christinelyst, som fik bedømmelsen 70.856%.

Paradressurrytterne red i dag første afdeling i U25 Para DM, og her var det Anne Mette Hasselstrøm Max, som vandt klassen med 67.613. Men det var meget tæt i toppen, for lige under på andenpladsen med bedømmelsen 67.571 lå Julie SchmidtCombat. De i alt syv pararyttere rider anden afdeling i kür søndag fra kl. 17.45. Derefter afgøres mesterskabet ved sammenlægning af resultaterne fra begge klasser.

Sidste runde inden finalen
17 juniorer, 15 ungryttere og ti U25-ryttere er i kamp om pointene ved Jackpotrunden denne weekend, hvor de forsøger at tjene nok point til at opnå adgang til den flotte finale, der i år afholdes i Nordjylland den første weekend i december.

For junior- og ungryttere gælder det, at de 15 bedste fra lørdagens klasse går videre til søndagens kür og i cuppen for U25 går alle ekvipager videre til küren.

Følg stævnets resultater live HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen